sâmbătă, 2 iulie 2011

Accesorii Coreene

Adăugaţi o legendă
 Breloguri


Case Coreene


 Case coreene:foarte frumoase si sunt bune la Pavilioane de vara sau toamna.Inauntru sunt diferite aranjamente.Casele sunt rezistente la ploaie ,la fulgere,ninsoare.Sunt minunate.Mai ales primavara este uimitor daca ai o casa langa apa,unde pica florile copaciilor.Imi cer scuze dar cam atat am putut posata astazi...



Bucataria Coreeana

 Sushy-:Peste-carne cu solzi,Salata,Carne tocata coreeana pusa pe cuptor la foc mic,orez fiert,si stropit umpic cu ulei de masline.
 Fructe de mare-:ingregiente-alge marine,tentacule de caracatita,caorli fierti il foc mic,si piftele cu boabe de porumb fiert.
 salata de legume-:ingrediente-ciuperci teiate de la coada in jos,morcov taiat bucati si fiert,ceapa taiata bucati adaugata cu piper si orez,si un pic de leustean taiat bucati.
 Creveti la rotisor-:ingrediente-creveti de mare foarte mari,ceape lasata mere,salata,cu sos de rosii,prajit bine la rotisor.
 Asa arata imaginea cu sushy dupa preparare.
Cha-soo-:ficatei de pui,cu ceapa,amestecat cu leustean,in sos de crevate.
Spaghety-:ingrediente-spaghete,sos de rosii,crevetii foarte micii.COOL...

vineri, 1 iulie 2011

Papusi coreeane

 Aceste sunt cele mai sofisticate papusi coreene,facute dupa importanti actori.ACEASTA PAPUSA REPREZINTA      UN FEMEIE OBISCUITA.              

 ACEASTA REPREZINTA O DOAMNA DE ONOARE.
ACEASTA REPREZINTA O ``RAGINA-MAMA``.
ACEATA REPREZINTA O REGINA.
IAR ACEASTA REPREZINTA O DOAMNA DE ONOARE SUPRAVEGHETOARE.

Imbracamintea Coreeana

 Dupa,cum vedeti,aceste haine sunt tesute din cea mai fina matase.Bluza este usor tesuta cu 5 firicele de aur si gulerul bluzei este tesut cu 7 firicele de argint si maneca la fel.
 Haina de incoronare este tesuta din ce putin 50 de fire de aur.Rochia este lunga pana in pama
 nt si asortata cu bluza.Rochia de nunta este neaparat rosie,galbena si albastra si jos rochia are ce putin 200 de fire de auri si 50 de fire de argint.
 Hainele normale sunt tesute din matase si cu 2 sau 3 fire de bronz,gulerul este obisnuit si manecile la fel.
 Dupa cum vedeti asa sunt facute rochiile,ca in inaginea de alaturi si cea de jos...

joi, 30 iunie 2011

Persoane importante din Coreea



 Persoane importante din Coreea:Park Ha-Seon,Han Hyo-joo,Lee So-yeon,Bae soo-Bin,Dae Jang Geum.

 Aceste persoane ,au jucat diferite roluri,in seriale ``Coreene``:Legendele Palatului Concubina Regelui,Dae Jang Geum(Giuvaerul Palatului),Legendele Palatului Kim Suro:regele de fier,etc.Persoanele acestea au jucat in Legendele Palatului Concubina Regelui:Han Hyo-joo,Park Ha-Seon,Bae soo bin si Lee So-Yeon!

 Aceste persoane sunt importante...Ok..Park Ha-Seon:a jucat rolul ``Reginei``:din Legendele Palatului Concubina Regelui,Han Hyo-joo:a jucat rolul lui Dong yi,care a devenit concubina regala care se indragosteste de Regele tarii.Lee So-Yeon:a jucat rolul lui:Ok-Jung,o concubina regala care ajunge sa prinda ura pe Regina tarii si pe concubina regala Sukbin(Dong Yi):(Han hyo-joo),Bae soo bin:a jucat rolul lui Cha Chun Soo,fratele concubinei regale Dong Yi.
Dae Jang Geum:a jucat rolul lui Janggeum,in Giuvaerul Palatului.O bucatareasa care gatea fara a gust ci prin simturi,si asa vroia sa ajunga asistenta.Cam atat pentru azi...Sunt Ramona si maine voi scrie despre ``OBICEIURI``!.